scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Vanaf nu beschikbaar: de Max Verstappen Orange West Tribune in Oostenrijk!

Gepubliceerd op 02 januari 2020 door Niels Hendrix

Nu 2020 van start is gegaan, tellen we langzaam af tot de lichten voor de eerste Grand Prix van dit seizoen doven. Hopelijk kunnen we met z'n allen (live) gaan genieten van een paar mooie races met fraaie resultaten van Max Verstappen als gevolg. 

Wegens groot succes van de eerste twee tribunes in Oostenrijk, die inmiddels zijn uitverkocht, zijn er vanaf nu kaarten beschikbaar voor de derde Max Verstappen Tribune op de Red Bull Ring! Twijfelde je nog of je naar Oostenrijk af wilde reizen dan is dit je laatste kans om tóch te gaan. 

Bestel daarom snel je ticket voor de Max Verstappen Orange West Tribune en neem plaats op één van de stoeltjes op de secties O of P van de Red Bull Tribune, nabij de F1 Village met F1 Fan Zone!

  • Speciale tribune gereserveerd voor Max Verstappen fans
  • Onoverdekte en genummerde zitplaatsen
  • Uniek zicht op de baan en actie
  • Inclusief Premium Box met oranje support t-shirt
  • Kans op Paddock Tours voor 2 personen, met een rondleiding door de F1-paddock en bezoek aan de Red Bull Racing pitbox!

Exclusief te bestellen via Verstappentravel.nl!

GrandPrix.Camp faciliteert als Official Partner van Verstappen Travel de ultieme race-ervaring voor Formule 1 en GP-fans door middel van front row racing camping tijdens de GP in Oostenrijk. Vlak achter de hoofdtribune van de Red Bull Ring op 5 minuten lopen van het circuit overnacht je midden tussen de actie. Met GrandPrix.Camp ga je voor het ultieme gemak: je accommodatie staat ingericht voor je klaar en je kunt zorgeloos genieten van een weekend lang plezier. Meer info en boeken: https://grandprix.camp

Heb je nog geen plannen voor de zomervakantie? Overweeg dan om deze te combineren met een bezoek aan de GP van Hongarije, die wordt verreden nabij de fraaie stad Budapest.

Als je Max iets dichter bij huis aan wil moedigen dan boek je een ticket voor de Max Verstappen Tribune tijdens de Grand Prix van België, op Spa-Francorchamps. Ook hier krijg je toegang tot de tribune met een genummerde zitplaats. 

Bepaal je liever zelf vanuit welke positie je het weekend beleeft, dan kun je een zone Brons ticket kopen voor de GP van België. Bij Verstappen Travel ontvang je bij je Brons ticket ook een exclusief oranje support t-shirt!

Meer informatie vind je op www.verstappentravel.nl!