scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Prijswinnaar GP Abu Dhabi bekend!

Gepubliceerd op 02 december 2019 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de 21e ronde van de prijsvraag van Verstappen.nl en Verstappenshop.nl, viel een Red Bull Racing team rugzak te winnen! Er dongen 495 deelnemers mee. De inschrijving voor de prijsvraag van Australië, de eerste van 2020, is reeds geopend. 

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Abu Dhabi moest worden voorspeld. In de 55e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:41.119 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:41.123 zat Jack Admiraal daar maar 4 duizendste van een seconde van af! Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag.  

"Dat is een mooie verrassing, bedankt voor de prijs", reageert Jack blij. Hij blijkt een fervent Formule 1-kijker te zijn. "Ik volg de Formule 1 al sinds zijn vader Jos Verstappen mee reed, inmiddels dus al tig jaren. Ik sla geen vrije training over ongeacht het tijdstip. Als het midden in de nacht is, sta ik er voor op! Destijds ben ik ook enkele keren in Monaco geweest, om de Grand Prix bij te wonen." Nu is Jack dus, zoals veel oud-Jos-fans, supporter van Max. "Ik blijf het volgen, omdat ik van autosport houd", sluit hij af. 

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via Verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!