scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Prijswinnaar Japan bekend!

Gepubliceerd op 14 oktober 2019 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de zeventiende ronde van de prijsvraag van Verstappen.nl en Verstappenshop.nl, viel een 1:43 Minichamps schaalmodel van het eerste Japanse podium van Max Verstappen, P2 in 2016, te winnen!. Er dongen 404 deelnemers mee. De inschrijving voor de prijsvraag van Mexico is reeds geopend. 

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Japan moest worden voorspeld. In de 10e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:37.249 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:36:983 zat Frans Meuter daar maar 266 duizendsten van een seconde van af. Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag.  

“Ik had nooit gedacht dat ik er met mijn voorspelling het dichtste bij zou zitten”, vertelt Frans, die al tientallen jaren Formule 1-fan is. “Ik ging al naar Zandvoort toen daar nog Grands Prix verreden werden.” Uiteraard keek Frans dit weekend dan ook de Japanse Grand Prix, die voor Max teleurstellend eindigde. “De wedstrijd was voor Max helaas snel over, maar ja, dat soort race-incidenten gebeuren nou eenmaal.”

De prijswinnaar deelt nog graag een anekdote: “In de tijd dat Jos nog racete, was ik de eigenaar van een bakkerij hier in het dorp. Toen Nederland 50 jaar bevrijd was, waren er allerlei activiteiten en ik sprong daar op in met een Jos Verstappen broodje. Daar had ik wat tamtam omheen gemaakt. Nog voor de race op zondag ontving ik een telefoontje van Huub Rothengatter, destijds de manager van Jos, dat ik zijn naam niet mocht gebruiken en hij kwam met een schikkingsvoorstel. Daarop heb ik de naam van het broodje maar aangepast...”

Frans zegt tot besluit: “Ik wens Max alle goeds en heel veel succes toe in de toekomst. Hopelijk wordt hij snel wereldkampioen!”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via Verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!