scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Prijswinnaars Italie bekend!

Gepubliceerd op 10 september 2019 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de veertiende ronde van de prijsvraag van Verstappen.nl en Verstappenshop.nl, viel een gesigneerde oranje Max Verstappen driver cap en als tweede prijs een 1:43 schaalmodel - Italië 2016). Er dongen 565 deelnemers mee. De inschrijving voor de prijsvraag van Singapore is reeds geopend. 

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Italië moest worden voorspeld. In de 41e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:23.143 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:23.145 zat Marco Bex daar maar 2 duizendsten van een seconde van af! Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag. De andere prijswinnaar is Thomas Stopetie, die 1:23.133 voorspelde en er dus 10 duizendsten vanaf zat. Hij heeft het 1:43 schaalmodel van de GP van Italië 2016 gewonnen. 

"Ik vond het een mooie race op Monza", zo laat Marco weten. "Wel jammer dat we Max maar weinig in beeld zagen, terwijl hij van de negentiende naar de achtste plaats ging. Dat is natuurlijk ook een hele prestatie, zeker op Monza met de lange rechte stukken. Wat dat betreft verheug ik me op de aankomende Grands Prix, waar de Red Bulls beter voor de dag kunnen komen." Marco besluit: "Het is een genot om Max te zien rijden en ik weet zeker dat er dit jaar nog de nodige podiums aan komen voor hem."

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via Verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!