scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Max blikt vooruit op Britse GP: 'Hopelijk kunnen we vooruitgang blijven boeken'

Gepubliceerd op 08 juli 2019 door Niels Hendrix

Max Verstappen blikt vooruit op de Britse Grand Prix, die komend weekend op het programma staat: “Ik kijk uit naar Silverstone, vooral na onze overwinning in Oostenrijk vorige week. Het was een heel erg speciaal moment voor het hele team en voor Honda. Al het harde werken begint zich te lonen.”

Max vervolgt: “Ik geniet van Silverstone Circuit vanwege de hogesnelheidsbochten, waarvan Becketts en Maggots mijn favorieten zijn. Het is gaaf er te rijden. Ik ken het ook aardig goed, want voorafgaand aan de Formule 1 reed ik er al met een Formule 3-auto. Het is mooi al die Britse fans op de campings te zien en hun steun vanaf de tribunes te ontvangen. Er komt altijd veel publiek op af en ze behoren zeker tot de meest gepassioneerde Formule 1-fans ter wereld.”

“Omdat onze fabriek vlakbij ligt, is het ook een thuisrace voor het team, dus ik hoop dat we voortgang kunnen blijven boeken en op zondag voor iedereen een mooie show kunnen weggeven. Veel gave, snelle bochten is wat we mooi vinden en ik kan me een Formule 1-kalender zonder Britse Grand Prix niet voorstellen.”