Alle drie de Max Verstappen Tribunes in Oostenrijk volledig uitverkocht!

Gepubliceerd op 14 mei 2019 door Niels Hendrix

Sinds Max Verstappen in de Formule 1 rijdt, kleuren de circuits waar de Nederlander zijn kunsten laat zien steeds meer oranje. Tienduizenden landgenoten hebben inmiddels de unieke Max Verstappen Tribunes weten te vinden en daar sfeervolle races beleefd. Ook in 2019 zijn er weer tienduizenden fans, via Verstappen Travel, live aanwezig op de officiële Max Verstappen Tribunes in Oostenrijk, België en Hongarije.

Verstappentravel.nl is de enige website die tickets aanbiedt voor de Max Verstappen Tribunes en werkt rechtstreeks voor Max Verstappen en Verstappen Management.

De Max Verstappen Premium (Nord) Tribune in Oostenrijk was eind 2018 al in rap tempo uitverkocht. Daarop volgde ook een volle Max Verstappen Orange Mitte Tribune, waar een ongekende oranje zee zal ontstaan. Maar ook de derde Max Verstappen Tribune in Oostenrijk (Orange West) is inmiddels volledig uitverkocht! 

Wel zijn er nog tickets voor de Max Verstappen Tribune in ons buurland België te koop en zijn er nog plekken vrij op de Max Verstappen Tribune in Hongarije, dat onder de Nederlanders een populaire vakantiebestemming is, zeker begin augustus wanneer de Grand Prix bij Budapest verreden wordt.  

Max was zelf betrokken bij het selecteren van de tribunes, zodat het beste zicht op de actie op de baan verzekerd is. “Het is ongelooflijk dat er zoveel Nederlandse fans naar deze circuits afreizen om mij aan te moedigen. Dat is echt super om te zien! Helemaal als het zoveel oranje is en nog wel allemaal bijeen op mijn eigen tribune”, aldus Max vol trots. “Ik hoop dit jaar ook weer op die steun te mogen rekenen.”

Beleef het samen op de Max Verstappen Tribune
Bezoekers van de officiële Max Verstappen Tribune zitten drie dagen lang met hun neus bovenop de actie. Ze hebben toegang tot de speciale tribune voor Max Verstappen fans, met het beste uitzicht, genummerde plaatsen en zicht op een tv-scherm, zodat er niets van de actie elders op de baan gemist hoeft te worden. Tickets voor de Max Verstappen Tribunes zijn exclusief verkrijgbaar via Verstappentravel.nl.

Kans op exclusieve prijzen zoals originele race items van Max
Iedereen met een ticket voor geselecteerde Max Verstappen Tribunes, maakt kans op exclusieve toegang tot de wereld van Max Verstappen. In samenwerking met Max Verstappen en Red Bull Racing wordt tijdens het Grand Prix-weekend 12 maal een VIP Tour (voor 2 personen) door de Formule 1 Paddock - inclusief bezoek aan de Red Bull Racing pitbox - weggeven. Dichterbij kun je niet komen!

Daarnaast kunnen er unieke race items van Max gewonnen worden, zoals originele door Max gedragen en gesigneerde memorabilia: zijn Red Bull Racing helm, race overall, race schoenen, handschoenen, nomex top en balaclava. Max zal na de Grands Prix deze race items verloten onder de toeschouwers op de Max Verstappen Tribune!

Max Verstappen Premium Box
Bij ieder ticket voor de Max Verstappen Tribune hoort bovendien een speciale Max Verstappen Premium Box met exclusieve inhoud. Deze limited edition metalen box is de start van de aanloop naar een geweldig weekend in Oostenrijk, België of Hongarije.

Met de speciaal voor de Premium Box geselecteerde Max Verstappen en Red Bull Racing producten reizen fans goed voorbereid af: alle relevante informatie staat in het samen met Max tot stand gekomen infoboekje. Bovendien komen bezoekers ter plekke op het circuit in stijl voor de dag met een origineel oranje Max Verstappen oranje support t-shirt en Red Bull Racing rugzak.

Voor meer informatie of om tickets voor de Max Verstappen Tribune te bestellen: zie Verstappentravel.nl.