Prijswinnaar Spanje bekend!

Gepubliceerd op 13 mei 2019 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de vijfde ronde van de prijsvraag van Verstappen.nl en Verstappenshop.nl, viel het 1:43 schaalmodel van de Max Verstappen RB14 Spanje 2018 (t.w.v. € 79,95) te winnen. Er dongen 495 deelnemers mee. De inschrijving voor de prijsvraag van Monaco is reeds geopend. 

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Spanje moest worden voorspeld. In de 57e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:19.769 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:19.762 zat Mark van Iersel daar maar 7 duizendsten van een seconde van af! Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

“Hier ben ik ontzettend blij mee”, laat de prijswinnaar weten. “Mijn verzameling wordt met dit schaalmodel weer uitgebreid!” Mark draagt zijn passie over op zijn nageslacht, zo vertelt hij: “We missen hier thuis geen enkele race, zelfs niet op Moederdag. Mijn zoontje van drie vindt het ook leuk om naar te kijken, en gegarandeerd dat de allerjongste het Formule 1-virus ook krijgt!”

Een Grand Prix-bezoek heeft er nog niet in gezeten. Mark vervolgt: “Maar hopelijk gaan we dit jaar nog voor de allereerste keer samen naar een race, en wat zou hij het geweldig vinden om Max tegen te komen! Max, het was een klasse prestatie in Spanje en op naar het volgende podium!”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via Verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!